Digitale bijeenkomst Omgevingswet: DSO

Laden Evenementen

BodemBreed Forum organiseert in samenwerking met Bodem+ op dinsdag 20 juni 2023 een digitale bijeenkomst over de Omgevingswet, voor toekomstige gebruikers van het Omgevingsloket zoals initiatiefnemers, bodemadviseurs en aannemers.
De invoering van de Omgevingswet komt, nu echt, steeds dichterbij. Wat verandert er in onze dagelijkse werkzaamheden op het gebied van bodem? Wat is het DSO, het Digitaal Stelsel Omgevingswet, en hoe moet ik hier straks mee werken?

Om ons voor te bereiden op de komst van de Omgevingswet en antwoord te geven op deze vragen organiseert BodemBreed Forum, in samenwerking met Bodem+, een reeks van digitale bijeenkomsten. In onze eerste sessie vorig jaar stonden we aan de hand van concrete casussen stil bij wat wél, maar ook wat níet wijzigt onder de Omgevingswet. In deze tweede bijeenkomst gaan we het DSO nader bekijken.

Het DSO ondersteunt de uitvoering van de Omgevingswet en biedt het digitale loket (Omgevingsloket). Hoe moeten we hier vanaf 1 januari 2024 mee werken? Hoe moeten we graven (in verontreinigde grond) en het toepassen van grond melden? Aan de hand van concrete voorbeelden wordt stap voor stap een toelichting gegeven. Inclusief een live demo!

Er is ruimte om te praten en het stellen van vragen. De sessie is digitaal via Teams en vindt plaats op 20 juni van 10.00 – 11.30 uur. De bijeenkomst is gratis!

LINK NAAR DE BIJEENKOMST

AANMELDEN

De bijeenkomst is gratis en wordt digitaal via Teams georganiseerd. Wel graag even aanmelden, de link staat in de bevestiging.

Vragen?
Heb je vragen over deze bijeenkomst? Mail naar BodemBreed Forum: info@bodembreedforum.nl.

UITNODIGING

Ga naar de bovenkant