Remediationday 2020

Laden Evenementen

SHARING technical knowledge and project experience, CREATING new connections, INSPIRING engineers of tomorrow… dit is waar Remediationday voor staat.

Voor de derde keer zijn HMVT en WeGroSan/hmvt achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor deze inspirerende dag. Op 6 februari 2020 zullen consultants, aannemers, leveranciers en probleemhouders uit heel Europa aanwezig zijn om hun technische kennis en ervaring over interessante (in situ) bodemsaneringstechnieken en –projecten met elkaar te delen.

Het begon allemaal op een koude en besneeuwde dag in februari 2017 toen de allereerste Remediationday georganiseerd werd in Ede. Vanwege het grote succes en de vele verzoeken om het evenement een tweede keer te organiseren, zijn een jaar later in maart 2018, 160 mensen vanuit heel Europa naar Mechelen gekomen om deel nemen aan Remediationday 2018. Nu, twee jaar later, verwacht het RemDay2020 team op 6 februari 2020 meer dan 200 deelnemers in Eindhoven te mogen verwelkomen.

Call for Abstracts
Tot 15 November 2019 is er de mogelijkheid om een abstract in te dienen dat door een onafhankelijke selectiecommissie beoordeeld zal worden. Er is ruimte voor 9 podiumpresentaties en 10 posters. Heb jij een interessant project of innovatieve techniek dat je graag wil delen, meld je dan meteen aan via deze link en stuur vóór 15 November jouw abstract naar remediationday@hmvt.nl. Meer info krijg je via de mail nadat jij je hebt aangemeld.

Tickets zijn ook al beschikbaar. Wie zich vóór 30 november aanmeld krijgt als Early Bird een mooie korting.

Ga naar de bovenkant